IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Müzisyenler (https://www.ircforumlari.net/muzisyenler/)
-   -   Lacrimas Profundere (https://www.ircforumlari.net/muzisyenler/518162-lacrimas-profundere.html)

Bab 22 Aralık 2012 18:28

Lacrimas Profundere
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Grup, Oliver Schmid tarafından 1993 yılında kuruldu. O sıralar doom metale gotik öğeler ekleyen çok az grup vardı, ve grubun amacı bu ender gruplar arasına girebilmekti. Kadrodaki bir kaç değişiklikten sonra 1995’in başlarında Anja Hötzendorfer’in (keman/bayan vokal) ekibe katılmasıyla grup müziğine klasik öğeler de katmaya başladı. Ve böylece ilk -----leri “... and the Wings Embraced Us” çıkmış oldu.

İlk -----üyle dikkat çeken grup hiç vakit kaybetmeden ikinci ----- için hazırlıklara başladı. İki aylık bir stüdyo kayıt dönemimden sonra yeni -----leri “La Naissance D´un Rêve” İsveç’li müzik şirketi Witchhunt Records etiketiyle 1996’da piyasaya çıktı. Şirket, grubun tanınması için onlara Lacuna Coil, The Gathering, Darkseed, Haggard, Soulsearch gibi gruplarla konserler ayarladı. Çeşitli -----lere şarkılarını koydu. Böylece grup adından sözettirmeye başladı.

1998 yılında grup, harp ustası Ursula Schmidhammer’la tanıştı. Harp, grubun müziğine o kadar iyi bir uyum sağladı ki yeni -----leri “Memorandum” için Ursula’yı gruba dahil ettiler. Napalm Records şirketi tarafından piyasaya çıkarılan bu -----le grup adını dağa taşa duyurdu, büyük beğeni topladı. Summerbreeze ve bir çok önemli festivalde yer aldı. “Memorandum”dan sonra kadroda değişiklikler yaşandı. Lorenz ve Ursula ailevi sorunlar yüzünden grubu bıraktı. Lorenz’in yerine (eski Darkseed elemanı) Willi Wrum ekibe dahil oldu. Gothic-Meeting festivalinden döndükten sonraysa grubun bas gitaristi ayrıldı. Yeni ----- için hazırlıklara başladıkları bu sırada böyle bir kayıp grubu haliyle zora soktu ve geçici olarak (yine Darkseed’in eski üyesi) Rico’yu da yanlarına alarak Lungfull Stüdyoları’nın yolunu tuttular.

Kadro değişikliğinin müziğe de yansıdığı son ----- “Burning: a Wish”, grubun önceki -----ü “Memorandum”a nazaran daha düz ve rock ağırlıklı oldu. Temiz vokaliyle Christopher Schmid, grubun ustaca hazırlanmış müziğine iyi eşlik etti.


----- yazan yerlerde kesinlikle ayıplı kelimeler yok. Sadece "al-büm" yazıyor. Anlamışsınızdır zaten. Zekiler sizi.
anatolianrock.com'a teşekkürler.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net