IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2014, 17:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pin Up




Pin-up hirsli hizli ve sert dört genç hanim olan Ilgin Itir Aysegül Esen Ezgi Özkan ve Özlem Gündogmus tarafindan 2003 yilinin Subat ayinda kuruldu.

Önceleri amatör bir üniversite grubu olma niteligindeki Pin-up takip eden aylarda Taksim Kadiköy gibi semtlerdeki publarda sahne almaya basladikça adini genis kitlelere duyurdu. Grubun tüm üyeleri müzikal geçmislere ve egitimlere sahip olup daha önce de çesitli projelerde yer almislardir. Yas ortalamasi 23 olan Pin-up Türk rock müzigindeki kadin müzisyen eksikligini doldurmak amaciyla genç dinleycilere yönelip öncelikli olarak underground tarzlara egildi.

Basta Park Orman 'da düzenlenen ve Ingiliz topluluk Placebo'nun sahne aldigi dünyaca ünlü müzik ve dans festivali Creamfields'ta ve rock müzigin devi Uriah Heep'in sahne aldigi Rock N Harley Festivali'nde kendi besteleriyle dinleyicileriyle bulusan Pin-up ardindan pek çok festival üniversite senligi parti bar programi ve organizasyonda yer aldi. Son olarak 2006'da Ilgin Itir ile yollarini ayiran Pin-up yeni sezonda vokalde Ayse Ertugrul gitarda Aysegül Esen bas gitarda Ezgi Özkan ve davulda Özlem Gündogmus'tan olusan kadrosuyla sevenlerine kendi sarkilariyla hitap edecekleri bir çalisma içine girdi.


Konu Violent tarafından (25 Ocak 2014 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
pin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık