IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Mart 2015, 13:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
30 Seconds To Mars.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


30 Second to Mars (ve ya Thirty Second to Mars) 1988 yılında ünlü Amerikalı aktör Jared Leto tarafından kurulmuş alternatif rock grubudur.
1998 senesinde ünlü Amerikalı aktör Jared Leto (vokal, gitar) ve kardeşi Shannon Leto (davul) tarafından kurulan alternatif rock grubu 30 Seconds To Mars, kadrosuna Matt Wachter (bas, klavye) ve Solon Bixler (gitar)’i dahil ettikten sonra ilk albüm çalışmalarına başladı. Jared Leto’nun getirdiği ünden uzak bir biçimde grubun oluşumunu sağlamaya çalışan ekip, kendi adlarıyla aynı ismi taşıyan ilk albümlerini 2002 senesinde Virgin Records etiketiyle yayınladı.

“30 Second To Mars” albümünün prodüksiyon koltuğunda Bob Ezrin bulunurken, albüme gelen eleştiriler hem olumlu hem de olumsuz oldu. Albümden “Capricorn (A Brand New Name” ve “Edge Of The Earth” single olarak yayınlandı, ancak her iki single’da listelerde önemli bir başarı elde edemedi.

2005 senesinde yayınlanan 2. albüm “A Beautiful Lie” ile Amerika listelerinde 36 numara olan 30 Seconds To Mars, bu albümle gitarist değişikliğine gitti ve Bixler’in yerine Tomo Milisevic kadroya dahil oldu. Albümün sözlerinde insanın çabalarına değinen grup, sound olarak da oldukça yüksek bir atmosferi yakalamayı başardı. Albümden “Attack”, “The Kill” ve “From Yesterday” single olarak yayınlanırlarken, “The Kill” ve “From Yesterday”, Amerika Modern Rock listelerinde başarı yakaladı.

2006 senesinde MTV Video Müzik Ödülleri’nden “The Kill” parçasına çektikleri video kliple“MTV2 Ödülü”ne layık görülen 30 Seconds To Mars, aynı senenin Ekim ayında ‘Welcome To The Universe’ turnesine çıktı. Turnenin sponsorluğunu MTV2 üstlenirken, gruba turnede Head Automatica, The Receiving End Of Sirens ve Cobra Starship gibi gruplar eşlik etti. Turne sırasında “From Yesterday” parçasına bir de video klip çeken ekip, bu kliple bir ilke imza atarak ilk kez bir Amerikan grubunu Çin Halk Cumhuriyeti’nde gözüktürdü.

Yakın zamanda Avrupa turnesine The Used grubuyla çıkmayı planlayan 30 Seconds To Mars, en son “A Beautiful Lie” albümünü yeniden piyasaya sürdü. Bu yeni baskıyla Björk parçası “Hunter”ı baştan yorumlayarak albüme dahil eden grup, aynı zamanda özel bir baskıyla hayranlarına bir de DVD sundu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
30, mars, seconds


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KE$HA - 31 Seconds Alone Vesaire Yabancı Şarkı Sözleri 0 20 Aralık 2014 20:21
Limit is 8 lines per 10 seconds osmandag Unreal IRCd 3 14 Ekim 2009 22:58