IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Müzisyenler (https://www.ircforumlari.net/muzisyenler/)
-   -   Flyleaf. (https://www.ircforumlari.net/muzisyenler/687035-flyleaf.html)

Düş 06 Mart 2015 14:13

Flyleaf.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Grup elemanları şu şekilde:
Lacey Mosley - Vokal
Jared Hartmann - Solo gitar
Pat Seals - Bas gitar
Sameer Bhattacharya - Ritim gitar
James Culpepper - Davul
Teksaslı alternatif metal grubu Flyleaf, 2000 senesinde grubun vokalisti Lacey Mosley ve davulcusu James Culpepper tarafından kuruldu.Jared Hartmann, Sameer Bhattacharya ve Pat Seals'in de katılımıyla son halini alan topluluk, "Passerby" ismiyle müzik piyasasına giriş yaptı.
Runt Entertainment çatısı altında 3 ep yayımlayıp 100'den fazla konser veren Passerby üyeleri, RCA'nın daveti üzerine gittikleri New York'ta sergiledikleri performansa gizlice çağrılan Octone Records'dan albüm teklifi aldılar. 2004 yılında Seattle' gidip Rick Parasher'la birlikte bir ep kaydeden müzisyenler; Breaking Benjamin, Staind ve 3 Doors Down ile birlikte turlayarak kendi isimlerini taşıyan bu ep'yi izleyicilere tanıttılar. Turne sonrası piyasaya sürülen ep'yi grubun ilk resmi single'ı "Breathe Today" ve ona çekilen video klip izledi.

2005 senesinde Howard Benson'la ilk stüdyo albümlerini kaydeden grup, bu albümü "Flyleaf" ismiyle piyasaya sürdü. Bu albümden çıkan ilk single'lar "I'm so Sick", "Fully Alive" ve "All Around Me" parçalarına seçildi. 2006'da plak şirketini değiştiren grup, Family Values Tour'un ana sahnesinde performans sergiledi. 2006'da Disturbed, Stone Sour ve Nonpoint gruplarıyla Music As A Weapond III Tour'da yer alan Flyleaf, sadece bu turnede satışta sunulmak üzere "Music As A Weapon" adında özel bir ep hazırladı. "Much Like Falling", "Justice And Mercy" ve "Christmas Song" gibi daha önceden yayımlanmamış şarkıların yanında "Fully Alive"ın akustik versiyonunu da içeren bu ep'nin gelirlerinin bir kısmı dini bir kuruluş olan "World Vision"a bağışlandı.

2007'de Three Days Grace ile birlikte Avustralya turnesine çıkan grup; Stone Sour ve Forever Never ile birlikte Avrupa'da konserler verdi. Artık hit haline gelmiş olan "I'm So Sick" parçasına aynı sene vizyona giren Live Free or Die Hard filminde yer verildi. "I'm So Sick" parçası ise Resident Evil: Extinction'da yer aldı. 2007'de ilk albümlerinin yeni versiyonunu ve "Much Like Falling" isimli ep'yi internetten satışa çıkaran topluluk, ep'de Supernatural'ın akustik versiyonuyla "Tina" ve "Justice and Mercy" parçalarına yer verdi.

2008'de Bitch We Have a Problem turnesinde Korn'a eşlik edecek olan Flyleaf, yeni albüm üzerinde çalışıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net