IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Mart 2012, 10:40   #1
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yishai Sarid - Limasol





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dünyada 8 dile çevrilen, 2011'de Fransa'da En İyi Yabancı Polisiye Roman Ödülü alan ve yayınlandığı tüm ülkelerde satış rekorları kıran "Limasol''
Türk okuruyla buluşuyor. Yishai Sarid tarafından kaleme alınan ve İsrail istihbarat örgütünde çalışan bir sorgu memurunun zorlu görevinden aşka, dost düşman kavramından hayatındaki içsel sorgusuna kadar her noktasını kendi ağzından anlattığı roman, Mart ayında Koton Kitap tarafından yayımlanıyor.
Prof. David Passig'in ''2050'' isimli kitabı okura ulaşan Koton Kitap yine çok başarılı ve farklı bir roman olan Limasol'u okurlara sunuyor. İngilizce'den Almanca, Fransızca, İtalyanca hatta Çince'ye kadar tam 8 dile çevrilen ve yayımlandığı her ülkede satış rekorları kıran ödüllü kitabın yazarı ise Yishai Sarid...
Fransa'da 2011 Polisiye Edebiyat Ödülü'nü alan Limasol, sürükleyici, kara bir casusluk romanı olmasının ötesinde, kimliğini arayan iki sorunlu halkın bireylerini uzak gölgeler olmaktan çıkarıyor. İntihar bombacıları, örgüt üyeleri, şairler, entellektüeller, uyuşturucu bağımlıları, bağnazlar, laik aileler Sarid'in kaleminde psikolojik derinlikleriyle, ayakta kalma çabalarıyla ve atalardan kalma değerlerine tutunma içgüdüleriyle kanlı canlı figürlere dönüşüyor.

Aşkın da yine mücadeleyle şekillendiği romanda; yorgun evliliğini zorluklarla yürüten kahraman, orta yaşlı Dafna'nın efsanevi güzelliğinde neredeyse bir barış mesajı yakalıyor. Ancak aşktaki özverisi bile koşullarla acılaşarak asla neşe getirmiyor hatta kendi kaçınılmaz sonunu hazırlıyor.

Düşman nedir? İnsanın asıl düşmanı kimdir? gibi derin sorulara da cevap arayan Limasol, Ortadoğu'daki ezeli çarpışmaya değerlerini ve insanlığını koruyarak bakmaya çalışmanın sancılı ve sürükleyici hikâyesini akıcı bir dille okura aktarıyor.
Koton Kitap, okuyan herkesi hikayenin içine çekecek iddialı bir roman olan Limasol'u, Mart ayında Türkiye'nin her yerindeki seçkin kitapevlerinde satışa sunuyor.

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
limasol, sarid, yishai


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık