IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ne Okumalıyım? (https://www.ircforumlari.net/ne-okumaliyim/)
-   -   Puslu Kıtalar Atlası / İhsan Oktay Anar (https://www.ircforumlari.net/ne-okumaliyim/897066-puslu-kitalar-atlasi-ihsan-oktay-anar.html)

Sarya 22 Ocak 2021 17:58

Puslu Kıtalar Atlası / İhsan Oktay Anar
 
Puslu Kıtalar Atlası / İhsan Oktay Anar

Hayatı çocukluğundan beri kütüphanelerde geçen İhsan Oktay Anar, başarılı kalemiyle, neredeyse yazdığı her eseri unutulmazlar arasında yer alıyor. 'Amat', 'Suskunlar' ve 'Puslu Kıtalar Atlası' mutlaka kütüphanenizde yer alması gereken romanlardan diyebiliriz.

Evinde oğlu Bünyamin ile yaşayan, içtiği bir uyku şurubu nedeniyle sürekli uzun uykulara dalan, rüyalarında gördüklerini de bir atlasa yazan Uzun İhsan Efendi’nin hikayesinin anlatıldığı Puslu Kıtalar Atlası’nda ise yazar, muhteşem bir olay örgüsüyle okurları soluksuz okuyabilecekleri bir diyarın içine götürüyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk