IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Nedir? (https://www.ircforumlari.net/nedir/)
-   -   TBT ( Throw Back Thursday ) Nedir ? (https://www.ircforumlari.net/nedir/780660-tbt-throw-back-thursday-nedir.html)

muptelasiyim 30 Aralık 2017 19:48

TBT ( Throw Back Thursday ) Nedir ?
 
İnstagram'da fotoğraf yüklerken daha çok kişinin dikkatini çekmesi için gerçekleştirilen Hashtag etiket sistemi, farklı etiket isimleriyle ilgi çekmeye devam ediyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son zamanlar da bayağı popüler olan ve yüzbinlerce kişi tarafından kullanılan Hashtag'ler arasındaki TBT ise kelime anlamı konusunda isminden bayağı söz ettirir konumda. Açılımı Throwback Thursday olan TBT, geçmişten bir güne, eskilere dair fotoğraf yüklemek isteyenlerin kullandığı bir etiket olarak karşımıza çıkmaktadır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


TBT ETİKETLİ 335 MİLYON FOTOĞRAF BULUNUYOR


Kelime anlamı olarak Perşembe günü gerçekleştirilmesi gerektiği izlenimi veren TBT'nin, aslında bir deyim olduğu ve "Ne günlerdi" tarzında bir ifade ortaya çıkardığı düşünülmektedir. Bu etiket ile İnstagram üzerinden saniye başına 5 fotoğraf paylaşıldığı ve toplamda 335 milyon 71 bin(geçmiş verilere göre) TBT etiketli fotoğrafın bulunduğu görülmektedir.

Togepi 04 Ocak 2018 12:43

Cevap: TBT ( Throw Back Thursday ) Nedir ?
 
Evet uzun zamandır popüler ama tbt'nin açılımını bilmeden sırf popi olacağım diye sürekli sürekli perşembe günü hariç neredeyse her gün tbt yapan arkadaşlarım var :d Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp neticede.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net