12 Mart 2009 13:32 | |
YapraK | Cevap: Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri Çok güzel bilgiler iyi oldu bu tşk |
19 Aralık 2008 20:14 | |
Kralice | Düdüklü Tencerede Pişirme Süreleri Malzemeler - Dakika Kuru fasulye (ıslatılmamış) : 30-45 Nohut (ıslatılmamış) : 30-45 Yeşil mercimek (ıslatılmamış) : 20 Kırmızı mercimek (ıslatılmamış) : 3 Buğday (salata için) : 10 Buğday (çorba için) : 20 Pirinç : 6-8 Tavuk (bütün) : 15 Tavuk (parçalanmış) : 10 Hindi (parçalanmış) : 30 Dana biftek : 10 Dana haşlama bütün : 30 Tas kebabı : 10 Dana dil : 45-60 Patates (kabuklu) : 10 Patates (soyulmuş) : 5 Enginar : 8 Kereviz (bütün) : 10-15 Kereviz (doğranmış) : 6 Bezelye : 5 Havuç : 8-10 Karnabahar : 5 Pancar : 10 Yaprak sarması : 10 Sebze çorbası : 8 Balık (beyaz etli) : 3 Balık (siyah etli) : 7 mutfakrehberi... |