IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Zeytinyağında Konserve Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
11 Ocak 2010 16:39
YapraK
Zeytinyağında Konserve

Sebzeleri (Biber, küçük patlıcan, enginar göbeği vs.) 5 dakika suda haşlayıp, küçük kavanozlarda üstüne kadar zeytinyağı koyup, ağzını sıkıca kapatıp, gölge bir yerde uzun zaman saklayabilirsiniz.

Aynı şekilde çeşitli koyun ve keçi sütünden yapılmış peynirleri küçük parçalara bölüp, zeytiyağına defne, kekik, biberiye, pul kırmızı biber, tane karabiber ilave edip, peynirlerin üstüne dökerek muhafaza edebilirsiniz.

Haşlanmış siyah zeytin, mantar, dilimlenmiş limonları da bu metodla saklayabilirsiniz.

Kullandığınız zeytinyağı atılmaz, salatalarda kullanılabilir.

Not: Bu konserve metodu bütün Akdeniz'e kıyısı olan ülkelerde kullanılmaktadır.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı