IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Zeytinyağlı Çalı Fasulye Bastı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
11 Ocak 2010 17:59
YapraK
Zeytinyağlı Çalı Fasulye Bastı

Malzeme

1 kg. çalı fasulye
1,5 çay bardağı Altın Hasat Zeytinyağı
3 adet soğan (Soyulmuş, yuvarlak kesilmiş veya bütün)
4 adet domates (Kabuğu soyulup, kare doğranmış)
1 çorba kaşığı şeker
Tuz
Su



Hazırlanışı

• Fasulyelerin uçlarını keserek, kılçıklarını ayıklayın. Doğrama tahtasında boyuna doğru bıçak arkası kalınlığında kesin, yıkayıp süzgece çıkarın.
• Tencerede Altın Hasat zeytinyağını kızdırın. Soğanları ve fasulyeleri içine koyup, kevgir ile karıştırın.
• Fasulyeler biraz yumuşadıktan sonra domatesleri koyup, bir iki karışımdan sonra tuzunu ve şekerini ilave edin.
• 2 dakika karışımla suyunu fasulye seviyesinde koyup, kaynatın.
• Lezzetini kontrol edin. Üzerine yağlı kağıt koyduktan sonra tencerenin kapağını kapatarak kısık ateşte 20 dakika pişirin.
• Soğuduktan sonra alt üst çevirip, maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı