IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: İç Pilavlı Bonfile Dolması Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
15 Şubat 2010 22:40
YapraK
İç Pilavlı Bonfile Dolması


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler :
1 bütün bonfile
2 havuç
1 soğan
3 defne yaprağı
Tuz
Karabiber

Pilavı İçin
2,5 su b. pirinç
1 soğan
2 çorba k. dolmalık fıstık
2 çorba k. kuş üzümü
1 tutam dereotu
Tuz
Karabiber
Yenibahar

Hazırlanışı
1 bütün bonfileyi fırın tepsisine alın.Üzerine tuz ve tane karabiber serpin. Üzerine toz karabiber ilave edin. Havuçları iri olarak kesin ve bonfile etin altına havuçları iri kesilmiş soğanları ve defne yatprağı ilave edin. İç pilav için 1 adet soğanı yemeklik kesin.

Tencereye sıvıyağı alın. Tencereye dolmalık fıstıkları alın ve kavurun. Üzerine soğanı alın ve kavurun. Üzerine 5 su bardağı pirinç, tuz, kuş üzümü, karabiber ve et suyu ilave edin.Üzerine sıcak su ilave edin ve pilavı pişirin. Pilavı servis tabağına alın.

Üzerine bonfile etini fırından çıkartın ve kesin ve pilavın üzerine dizin ve servis edin

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı