IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kastamonu usulü talaş böreği Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
20 Ocak 2011 08:27
Sır
Kastamonu usulü talaş böreği

Malzemeler:
2 adet çarliston[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 yemek kaşığı salça (silme)
500 gram[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
1 adet büyük boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı sıcak su
4 yemek kaşığı zeytinyağı
12 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı karabiber kekik
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı:
Tencereye kuşbaşı etin yarısı büyüklüğünde doğranmış etleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Biberlerin çekirdeklerini çıkarıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la birlikte ince ince kıyın. Domateslerin kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkararak küp şeklinde doğrayın. Kavrulmuş etin üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve salça ilave ederek zeytinyağıyla kavurun. 1 su bardağı sıcak su ilave ederek kısık ateşte pişmeye bırakın. Tuz ve karabiber ilave edip pişme işi tamamlanınca ateşten indirip kekik ve maydanoz ekleyin. Milföy hamurunu merdane ile açın. Malzemeyi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bohça şeklinde kapatıp, hafif yağlanmış tepsiye dizip, üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı sürün. 200 derecedeki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Keserek servise sunun.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı