IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Iç pilav (kocaeli) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
22 Ocak 2011 14:56
Sır
Iç pilav (kocaeli)

İnce ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar eritilen tereyağı içersinde sarartılır ve üzerine az miktarda salça veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir. Daha önceden ayıklanmış ve yıkanmış olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]te bu karışımın içine bırakılarak bütün malzemeler kavrulur. bu işlemin ardından pirincin üzerini örtecek kadar sıcak su eklenerek kısık ateşte pişirmeye bırakılır. Pilavın pişmesine yakın üzerine daha önceden ince kıyılıp kavrulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], dereotu ve karabiber de eklenir. Ayrıca iç pilava bir tatlı kaşığı kadar, şeker, çamfıstığı ve kuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü de konmalıdır. İç pilav[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin içini doldurmak için kullanıla bildiği gibi kadınbudu köftenin yanına da konulabilir.

Not: Yılbaşı günlerinin özel yemeği olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pişirildiği zaman içine de mutlaka bu pilav doldurulmaktadır.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı