IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Pancar (kara lahana) diplesi (ordu) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
24 Ocak 2011 19:58
Sır
Pancar (kara lahana) diplesi (ordu)

Malzemesi:
2 bağ pancar
4 baş orta büyüklükte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (veya bulgur)
zeytinyağı
tuz
karabiber

Yapılışı:
Pancar temizlenip yıkanır. İnce ince kıyılır. Kaynamış suyun içine önce rengi kararmasın diye hemen tuz ilave edilir. Pancar kaynayan suya katılır. Bir taşım kaynadıktan sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konulur.Pancar ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birlikte yumuşayıncaya kadar kaynatılır. Ocaktan alınarak süzülür.Topraklanmaması için devamlı karıştırılır.Soğumaya bırakılır. Diğer tarafta,arzuya göre zeytinyağı veya tereyağı tencereye konulur..İncecik doğranmış bol[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la hafif pempeleşinceye kadar kavrulur. Haşlanan pancarlar, acı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le ilave edilerek karıştıra karıştıra pişirilir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı