09 Şubat 2011 17:26 | |||||
Sevda | Cevap: Balık Graten Sebzeli tarifi.
Ay.. Ay.. balık sevilmez mi yaa Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Balığı; açık havada + bol oksijenli ortamda Tüketeceksin.. Öneririm dene, bir Pillibebek | ||||
09 Şubat 2011 17:15 | |||||
Nur | Cevap: Balık Graten Sebzeli tarifi. güzel gözüküyo canım ama sadece güzel yani Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. balıktan nefret edıyorum ve bu genç yaşta balık sevmediğim ve yemediğim için alzaymır olucam sanırım herşeyı unutuyorum hatta okadarkı bazen kendımi bile Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
09 Şubat 2011 17:07 | |||||
Sevda | Balık Graten Sebzeli tarifi. Balık Graten Sebzeli tarifi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. için Malzemeler :
yemeğinin hazırlanışı: Balıkları temizleyip yıkayın. Süzüp üzerine tuz ve karabiber serptikten sonra 5-10 dakika marine edin. Balıkların her iki yüzüne tereyağı sürüp alüminyum folyoya sarın. Orta ısılı fırında 8-10 dakika pişirin. Ekmek içini ufalayıp alüminyum folyoya serin ve kızgın fırına verip kızartın. Fırından alıp kaşar peyniri ve hardalla karıştırın. Balıkları fırın tepsisine dizin. Hazırladığınız ekmekli karışımı balıkların üzerine yayın. Orta ısılı fırında 8-10 dakika daha pişirin. Havuç ve patatesleri soyun. Havuç ve biberi uzun şeritler halinde doğrayın. Patatesleri ikiye bölün. Hepsini tuzlu suda 10 dakika kadar haşlayıp süzün. Balıkları fırından çıkarıp servis tabağına alın. Patates, havuç ve biber eşliğinde sıcak olarak servis yapın. |