12 Şubat 2011 15:54 | |
yoSun | Cevap: Armutlu tost Hımmm armutlu tost Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. DDDddd ilginç:p |
10 Kasım 2010 18:25 | |
Sır | Armutlu tost Malzeme: 1 adet baget ekmek 250 gram rokfor peyniri 250 gram labne peyniri 2 adet armut 2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un 1 çorba kaşığı Bizim Margarin 200 gram krema 200 gram süt roka Baget ekmeği ince ince dilimleyin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında ekmek dilimleri kıtır olana kadar çift taraflı kızartın. Margarin ve unu yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp kısık ateşte kavurun. Unu iyice kavurduktan sonra önce krema daha sonra süt ile karıştırın. Rokfor peynirini çatalla ezip labne peyniri ile karıştırın. Peynir karışımını tavadaki karışıma ekleyip hepsi iyice özleşene kadar karıştırın. Armutları kabukları ile ince dilimleyip limonlu suda bekletin. Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine peynirli karışımdan koyun. Armut dilimi, roka ve yenilebilir çiçekleri ekmek dilimlerinin üzerine alıp servis yapın. |