22 Ocak 2012 04:33 | |
AnqeL | Prenses Tacı Pastası Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ♦ 200 gram (13 çorba kaşığı) margarin ♦ 1 su bardağı un ♦ 4 su bardağı süt ♦ 1 su bardağı tozşeker ♦ 20 adet muzlu bebe bisküvisi ♦ 1 paket vanilya Üzeri için; ♦ Üç buçuk su bardağı süt ♦ 1 paket kakaolu puding Yapılışı; Margarini eritin ve unu ekleyin. Bir-iki kez çevirip süt ve tozşekeri ilave edin. Bu karışımı, muhallebi kıvamı alana dek, karıştırarak pişirin. Daha sonra ocaktan alın ve vanilyayı katıp, mikserden geçirin. İrice dövülmüş bebe bisküvisini ilave edin. Islatılmış ve ortası delikli yuvarlak bir kek kalıbına muhallebiyi dökün. Bir gece buzdolabında bekletin. Daha sonra kalıptan çıkarıp, servis tabagına alın. Tekrar buzdolabına koyun. Bu arada kakaolu pudingi sütle pişirin. Ilınınca, dolaptan aldığınız tatlının üzerine gezdirip, dilimleyerek servis yapın. |