IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Engelliler Haftası Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
16 Mayıs 2012 21:00
toXic
Cevap: Engelliler Haftası

Ne yazikki toplum olarak butür konulara duyarli olamiyoruz. Hadisenin frikikleri topluma daha yararli oluyor.
Engelli kardeşlerimizi selamliyorum, engelli olduklarina canlarini sikmasinlar, keza milyarlarca kafadan engelli insan var.
15 Mayıs 2012 12:13
Liaaa
Cevap: Engelliler Haftası

Bir umut ışığı olduğuna sevindim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Bizde kemik erimesi olduğundan bu umut hayli zor, darısı tüm engelli vatandaşlarımıza .
15 Mayıs 2012 08:51
Ein
Cevap: Engelliler Haftası

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], benim de öz dayım iş kazası neticesinde yıllardır yürüyemiyor.
Hep diyorum, yakınımızda olduğunda daha iyi anlıyoruz.
Şu ara bir umut ışığı doğdu, yürüyebilme ihtimali olduğu söyleniyor, umarım bu ihtimal gerçek olur.
Allah hepsinin yardımcısı olsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konu için gerçekten teşekkürler, duyarlı olmanız ne kadar güzel.
Bizler de hala burada topluyoruz ve malesef ki, eskiden olduğu kadar dikkat edilmiyor.

15 Mayıs 2012 02:40
Melodram
Cevap: Engelliler Haftası

Engelli vatandaşlarımıza en büyük engeli aslında bizler koyuyoruz. ( Böyle bizler-sizler gibi bir durum çıktı ortaya ama elbet onu demek istemediğimi anlamışsınızdır ). Onlar için yapılacak en basit şeyi yazmış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız, mavi kapaklar. Ama bunu önemsiz gören insanlarda var, ilk günden beri kapak topluyoruz ve iletilecek yerlere iletiyoruz. Hâlâ da devam ediyoruz bu duruma, hiç zor bir şey değil, su alıyorsunuz, suyu içiyorsunuz, kapağı cebinize koyup, şişesini atıyorsunuz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Engelleri kaldıralım.
15 Mayıs 2012 02:35
Liaaa
Cevap: Engelliler Haftası

Öz dayım 30 senedir bir yatağa mahkum, onun yerine kendimi düşündüğümde, ağrım sızım olduğunda 1 gün ancak sabrım olabiliyor . Allah sabrını da verebilmiş demekki onlara . Söyleyecek fazla söz yok, ama yapılabilecek birçok şey var . Onların bir diğer problem olarak gördükleri çevrelerindeki insanların yaklaşma biçimi olduğunu düşünüyorum . Sağlık bâki olabilse keşke .. Duyarlılığından ötürü teşekkürlerimi iletiyorum sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

Fazla süsleyeceğim bir konu olamaz bu, neler yaşanıyorsa onu aksetmeye çalıştım . Gördüğüm ve yazdığım az da olsa ..
15 Mayıs 2012 02:19
glu
Engelliler Haftası

Uzun uzun birşey yazmaya gerek yok başlık tamamiyle konuyu anlatıyor.İçinde bulundugumuz hafta Engeliler Haftasi, sizin için çok ufak bir şey onları dunyanın en mutlu insanı yapabilir, mavi kapakları cöpe degil onlar için konulmuş kutulara atmanız bu insanlara verebileceginiz en iyi hediyedir.

Kimsenin tercihlerini sorgulamak istemiyorum ama uyduruk bi anneler gününde uyduruk bi babalar gününde milyonluk hediyeler alırken bazen insanlıktan cıkıyoruz, kendimizi kaybediyoruz ne hediye alabiliriz diye bakın buradaki durum hiç öyle değil sadece ufacık bir mavi kapak zaten suyu içiyorsunuz kapagını cıkarıp bir kenara koyun, bu kampanya 2010 yılından beri devam ediyor bazı illerde bitmiş olabilir ama şuan hala kapak toplanan yerlerde var eger ki bulundugunuz yerde böyle bir kampanya yoksa insanlık namına o kapakları toplayıp bana gönderebilirsiniz tüm kargo masrafları şahsıma ait. Kapak vermiyorsunuz veya veremiyorsunuz o halde böyle engeli olan bir insan gördügünüzde yüzüne gülün halini hatrını sorun inanın çok çok mutlu olurlar maddi manevi hiç bir karşılık beklemeden hemde. Son olarak istedigimizi yapabiliriz ama insan oldugumuzu unutmamak şartıyla.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı