06 Kasım 2012 18:11 | |
Zen | Pudingli Tavuk Göğsü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Yapılışı: Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın. Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın. İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun. Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın. Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin. 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın. Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün. Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin. Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün. Dövülmüş fındıkla süsleyin. Buzdolabında soğutup servis edin. |