IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Yeşil Elma Tatlısı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
13 Ocak 2013 17:21
Sevda
Cevap: Yeşil Elma Tatlısı

OzGuR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Böyle güzel güzel yiyecekleri gösteriyorsunuz bize ,
Birde tarifin sonunda afiyet olsun diyorsunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yapında afiyet olup olmadığını görelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Çok hoşsun yaa.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
))
12 Ocak 2013 19:08
OzGuR
Cevap: Yeşil Elma Tatlısı

Böyle güzel güzel yiyecekleri gösteriyorsunuz bize ,
Birde tarifin sonunda afiyet olsun diyorsunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yapında afiyet olup olmadığını görelim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
12 Ocak 2013 17:31
Sevda
Yeşil Elma Tatlısı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeşil Elma Tatlısı

MALZEMELER
6 adet yeşil elma
1/2 şişe nane likörü
8 çorba kaşığı toz şeker


HAZIRLANIŞI

Elmalar soyulup içleri oyularak temizlenir. Geniş yayvan bir tencereye elmalar konur üzerine 1/2 şişe nane likörü ve toz şeker dökülür. Orta karar ateşte elmalar yeşil olana kadar pişirilir.
Elmaların her tarafı çevrilerek pişirilecek. Pişen elmalar bir tabağa alınıp soğuyunca üzerlerine birer parça kaymak koyup kivi dilimi ile servis yapılır.

Afiyet olsun..



Alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı