IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Labneli Gül Kebabı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
13 Mart 2013 16:58
xena
Labneli Gül Kebabı

Malzemeler

- 1 Adet Kesme Şeker
- 100 Gr Labne Peyniri
- 2 Çay kaşığı Maya
- 15 ( 3/2 ) Su bardağı Süt
- 1 Tatlı kaşığı Tuz
- 2 Su bardağı Un
- 1 Yemek kaşığı Yoğurt

Kızartmak İçin

- 1 Su bardağı Sıvı Yağ

Harcı İçin

- 1 Çay kaşığı Karabiber
- 1 Kg Kuşbaşı
- 1 Çay kaşığı Tuz
- 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı

Sosu İçin

- 100 Gr Labne Peyniri
- Yarım Demet Taze Nane
- 2 Yemek kaşığı Yoğurt

Hazırlanışı

Kuşbaşı doğranmış dana etini su ilave ettiğiniz düdüklü tencerede 20 dakika kadar pişirin Ardından bir tavaya aktarıp zeytinyağında tuzunu ve karabiberini ekleyerek biraz kavurun Hamuru için; sütü ılıtın bir kaseye aktarın Kuru maya ve şekeri ekleyin 5 dakika sonra yoğurdu Pınar Labne’yi unu ve tuzunu ekleyinHamurunuz krep kıvamında olmalı En az yarım saat hamur biraz kabarıncaya kadar dinlendirin Hamurdan hep birer yemek kaşığı dolusu akıtarak ayçiçek yağında önlü arkalı pişirin Pişen hamurları peçete üzerine aktarınSos için; Pınar Labne’ye yoğurt ve ince ince doğradığınız naneleri ekleyin karıştırın Servis tabağına önce hamurları dizin sonra kavurduğunuz etleri ekleyin ve Pınar Labne’li sosu dökerek servis edin

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı