IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Pesto Sosu Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
19 Mayıs 2013 00:24
Zen
Pesto Sosu Tarifi

Gerekli malzemeler :
  • 1 demet taze fesleğen
  • 4 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı çam fıstığı
  • ½ su bardağı sızma zeytinyağı
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Tuz
Yapılışı
1. Fesleğen yapraklarını bol suyla yıkayın ve kağıt havlu ile suyunu alın ıslak kalması sosu bozar.
2. Sarımsakların kabuğunu soyun fesleğen yaprakları ve çam fıstıklarını mutfak robotunda ezme haline gelinceye kadar öğütün.
3. Robotun kapağını açıp çok az zeytinyağı ekleyin ve tekrar kapağı kapatıp çalıştırmaya devam edin.
4. Bu işlemi zeytinyağı bitene kadar 4 kez uygulayın.
5. Tuz ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırdıktan sonra servis edin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı