Moderatör olmak için tıklayın!.
Editör olmak için tıklayın!.
Forum kuralları hk.
IF Görüntülü Röportajlar
IF helper grubu hk.
Siyasi içerikler hk.
Reklam alımları hk.
Düşünce platformu hk.
Özel mesaj engelleme
Anasayfa
Sunucular
Makaleler
Kurallar
Kimler Online
Yönetim Ekibi
OkeyIF
İletişim
Reklam Ver
Nickiniz
Beni hatırla
Şifreniz
Kayıt ol
Sosyal Gruplar
Forumları Okundu Kabul Et
Konu
:
Tavuklu Pilav
Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Türkiye'nin Başkenti Alttaki Kutucuğa
" ankara "
yazınız.
Başlık:
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
Sembol istemiyorum
Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler
Linkleri otamatik urlye cevir
Automatically retrieve titles from external links
Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.
Yeniden boyutlandir
100x... (avatar)
150x... (küçük resim)
320x... (websiteleri ve e-mail için)
640x... (mesaj panolari için)
800x... (15 inç monitor)
1024x... (17 inç monitor)
1280x... (19 inç monitor)
1600x... (21 inç monitor)
Hayir
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Konuyu değerlendir
5 : Mükemmel
4 : İyi
3 : Orta
2 : Kötü
1 : Üzücü
Konuya ait Cevaplar
(Yeniler yukarda)
19 Mayıs 2013 00:29
Zen
Tavuklu Pilav
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gerekli Malzemeler
250 gr. pirinç
250 gr. tavuk
1 çimdik safran
Çeyrek su bardağı tavuk suyu
2 adet yeşil biber
2 kaşık zeytinyağı
2 limon
1 diş sarımsak
1 adet soğan
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı
Öncelikle sarımsakları dövüp,soğanları doğrayın.
Tavada biraz yağ eritip soğanları ve sarımsakları pişirin.
Yeşil biberleri kıyarak tavaya atın.
Bir yandan da tavuğu kaynatın.
Daha sonra tavadaki karışıma pirinci de ekleyin ve 1-2 dakika kadar kavurun.
Kaynattığınız tavuk suyunu pirincin üzerine döküp tuzu,karabiberi ve safranı ekleyin.
Bu karışımı pirinçler bütün suyu çekip yumuşayana kadar,yaklaşık 30 dakika kısık ateşte pişirin.
Tavuğu küçük parçalar halinde çimdikleyerek pilav ile birlikte servis edin.
Servis yapmadan önce üzerinde biraz limon suyu gezdirmeyi unutmayın.
Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz
Var
Mesaj Yazma Yetkiniz
Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz
Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz
Yok
BB code
is
Açık
Smileler
Açık
[IMG]
Kodları
Açık
HTML-Kodu
Kapalı
Forum Rules
mimarsinanokullari.com
mjsanaokulu.com
eburke.org