IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Reçel Yapmanın Püf Noktaları Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
19 Mayıs 2013 18:30
Violent
Reçel Yapmanın Püf Noktaları

  • Reçel Yapmanın Püf Noktaları
  • Reçel İçin Püf Noktaları
  • Güzel Reçel Yapmanın Püf Noktaları

  • Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

    * Reçelinizin olduğunu anlamak için şerbetinden bir damla tırnağınızın üstüne damlatın
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    akmıyorsa reçel olmuştur.
    * Tereyağ reçelinizin hem parlak olmasını hemde şekerlenmesini önler.
    * Reçel sıcakken kavanoza koyup kapağını kapatırsanız bozulmaz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    küflenmez.
    * Reçeli kaynatım beklettikten sonra tekrar kaynatırsanız
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    reçel şekerlenmez.
    * Reçelin rengi meyvenin renğine yakın olmalıdır.
    * Reçelinize limon damlatamazsanız limon tuzuda olabilir.
    * Reçel için seçilecek meyveler taze
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    ezik ve çürük olmamalıdır.
    * Her meyvenin reçeli yapılabilir.
    * Meyvenin cinsine göre 1 kg meyveye 1
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    5 kg şeker konulabilir.
    * Ekşi meyvelere şeker miktarı artırılabilir.
    * Marmelat yaparsanız yumuşak meyveler kullanılabilir.
    * İstenilirse reçeller güneşte bırakılarak yapılabilir.
    * Reçelin şerbeti ve meyveleri arasında bir oran olmalıdır.
    * Kavanozdan reçel alırken temiz kaşık kullanıp
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    kapağı yeniden iyice kapatılmalıdır.
    * Reçeller buzdolabında saklanmamalıdır.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı