IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kabakta Cevizli Tavuk Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
31 Mayıs 2013 20:56
Violent
Kabakta Cevizli Tavuk

Kabakta Cevizli Tavuk Tarifi




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler


  • 300 gram tavuk eti (but kısmından)
    8 adet orta boy kabak
    3 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 adet küçük boy soğan
    5 adet ıspanak kökü
    Yarım çay bardağı ceviz içi
    Tuz, karabiber, pulbiber
    Kızartmak için:
    Sıvıyağ


Kabakta Cevizli Tavuk Yapılışı


Kabakları yıkayıp üst kısımlarını yarım cm kalınlığında boydan boya kesin. Kabak oyacağı ile içlerini çıkarın. Sıvıyağda hafifçe kızartıp içlerini tuzlayın ve kenara alın. Diğer taraftan 3 çorba kaşığı sıvıyağı bir tavaya alıp yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine tavuğu ilave edin. Tavuk kavrulunca, ince kıyılmış ıspanağı tencereye ekleyin. Tuz, karabiber ve pulbiber ilave edin. Ispanak yumuşayınca ocaktan alın. Üzerine ceviz ekleyip karıştırın. Hazırladığınız harcı kabaklara paylaştırın. Daha sonra yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri hafifçe kızarana kadar pişirip servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı