13 Haziran 2013 23:55 | |
Violent | Yalancı lokum tarifi(resimli anlatım) Yalancı lokum tarifi(resimli anlatım) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 1 kg süt 1 su bardağı un 1 su bardağı toz şeker 2 su bardağı hindistan cevizi 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket kremşanti 3 tane dövülmüş damla sakızı İçi için fıstık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. fındık veya ceviz HAZIRLANIŞI .Tencereye süt Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. un ve damla sakızı ilave edilip çırpılır. .Koyu bir kıvam alana kadar çırparak pişirilir. .Ocağın altı kapatılır ve içine toz şeker ilave edilir. .Mikser ile 5 dakika çırpılır. .Fırın tepsisinin zeminine hindistan cevizi serpilir. .Muhallebi üzerine yavaşca gezdirilerek dökülür. .1 gece dolapta bekletilir. .Ertesi gün kremşanti süt ile çırpılır. .Muhallebinin üzerine dökülür ve düzgünce yaydırılır. .Üzerine fındık serpilir. .Muhallebi boyundan 3 bölünür. .Eninden 3 parmak kalınlığında bıçakla kesilir. .Daha sonra alt kısmından yukarıya doğru rulo yapılır. Tatlıyı rulo yaptıktan sonra bir iki saat dolapta tekrar bekletip servis yapabilirsiniz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Alıntı |