IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Pürüzyen tarifi(resimli anlatım) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
13 Haziran 2013 23:56
Violent
Pürüzyen tarifi(resimli anlatım)

Pürüzyen tarifi(resimli anlatım)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





MALZEMELER
8 parça milföy humuru
2 su bardağı badem
Yarım su bardağı toz şeker
1 yumurta
3 yemek kaşığı süt
1 paket vanilya
1 çimdik tuz

Üzeri için:Toz şeker veya vanilya şekeri
2 yemek kaşığı süt


HAZIRLANIŞI

.Bademler sıcak suda bir müddet bekletilir ve kabukları soyulur.

.Yağsız teflon tavada biraz kavrulur ve rondodan geçirilir.

.Karıştırma kabına badem unu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yumurta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
toz şeker
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
vanilya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
süt ilave edilir ve karıştırılır.

.1 adet milföy hamuru un serpilmiş zemine alınır ve üzerine tekrar un serpilir.Merdane yardımı ile boyu uzatılır.

.En üst kısmına badem harcı konur ve 2 tur döndürülerek rulo yapılır ve bıçakla kesilir.

.Üst üste gelecek kısıma fırça yardımı ile su sürülür yapışması için.

.Uzun halde olan hamura ay şekli verilir.

.Tüm milföy hamuru bu şekilde bitirilir.

.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir.

.Fırça ile üzerine biraz süt sürülür ve toz şeker veya vanilya şekeri serpilir.

.180 derecede hafif renk alıncaya kadar pişirilir.

.Badem yerine fındık veya ceviz kullanabilirsiniz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı