IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Japon Usulü Dana Eti Ruloları - Japon Mutfağı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
21 Temmuz 2013 22:50
Sevda
Japon Usulü Dana Eti Ruloları - Japon Mutfağı

Japon Usulü Dana Eti Ruloları - Japon Mutfağı



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler:
  • Dana eti 8 ince dilim (sığır)
  • 8 adet Kuşkonmaz, sapları kesilmiş,
  • 3 taze soğan, sapları, yarı yarıya
  • 100g Mantar, dilimlenmiş
  • 3 yemek kaşığı Japon soya sosu
  • 3 yemek kaşığı Mirin
  • 1 yemek kaşığı bitkisel yağ
  • Kürdan veya küçük şişler

Yapılışı:

Fırınınızı önceden 205 ˚ C derecede ısıtın. Fırın tepsisini yağlayın.
Soya ve Mirini karıştırın. Bir kenara koyun.
sığır dilimlerini alın ve içine kuşkonmaz, taze soğan ve mantarları yerleştirin. Onları sıkı bir şekilde yuvarlayın ve kürdan ile sabitleyin.
5 dakika fırında pişirin ve sonra her 5 dakikada bir, etleriniz iyice pişene kadar etlerin üzerine hazırladığınız sostan sürün.
Kalan sosu kaynatın ve piştikten sonra etlerinize tekrar sürün. Servis yapmadan önce kürdanları çıkarın ve taze soğan saplarıyla süsleyin. Afiyet olsun..


Alıntılar

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı