21 Temmuz 2013 22:50 | |
Sevda | Japon Usulü Dana Eti Ruloları - Japon Mutfağı Japon Usulü Dana Eti Ruloları - Japon Mutfağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Yapılışı: Fırınınızı önceden 205 ˚ C derecede ısıtın. Fırın tepsisini yağlayın. Soya ve Mirini karıştırın. Bir kenara koyun. sığır dilimlerini alın ve içine kuşkonmaz, taze soğan ve mantarları yerleştirin. Onları sıkı bir şekilde yuvarlayın ve kürdan ile sabitleyin. 5 dakika fırında pişirin ve sonra her 5 dakikada bir, etleriniz iyice pişene kadar etlerin üzerine hazırladığınız sostan sürün. Kalan sosu kaynatın ve piştikten sonra etlerinize tekrar sürün. Servis yapmadan önce kürdanları çıkarın ve taze soğan saplarıyla süsleyin. Afiyet olsun.. Alıntılar |