IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Kayısılı Pilav Nasıl Yapılır? Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
28 Temmuz 2013 14:03
oneofgirl
Kayısılı Pilav Nasıl Yapılır?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler:
• 1 su bardağı pirinç
• 1 adet soğan
• 1 çorba kaşığı tereyağı
• 8 adet kuru kayısı
• 1 çorba kaşığı dövülmüş ceviz veya file badem
• Bir buçuk su bardağı su
• Yarım çay kaşığı tozşeker
• Tuz, karabiber

Yapılışı:
1-)Pirinci sıcak tuzlu suda yarım saat beklettikten sonra suyunu süzün ve bol su ile yıkayın.
2-)Diğer taraftan ince kıyılmış soğanı tereyağında hafifçe kavurun. İçine pirinç, ince doğranmış kuru kayısı ve cevizi ilave edin.
3-)Su, tozşeker, tuz ve karabiber ekleyin. Kısık ateşte pirinç suyunu çekene kadar pişirin.
4-)10 dakika demlendirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı