IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Yumurta Kapama Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
07 Ağustos 2013 17:23
oneofgirl
Yumurta Kapama

Malzemeler
3 adet yumurta
Tereyağı
Tuz

Yapılışı
Yumurtalar haşlanır. Haşlandıktan sonra kabukları soyulup uzunlamasına ikiye kesilir. Tavada tereyağı eritilir. (Tereyağında ölçü yazmadım. Eğer banıp yemesini seviyorsanız biraz bol eritebilirsiniz. Tercihinize kalmış.) Yumurtalar tavaya yerleştirilir. Tuz serpilir. 5 dk. sonra ocaktan alınır. Servis yapılır. Bu tarif 3 kişiliktir. Kişi sayısına göre yumurta sayısını artırabilirsiniz.
Not: Höşmerim deyince herkesin aklına tatlı gelecektir. Ama bizim buralarda (Denizli – Serinhisar – Yatağan) buna da höşmerim diyoruz. Anlaşılabilir olması açısından yumurta kapama dedim. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmesi.. O kızaran tereyağına banıp mis gibi yemesi..
Afiyet Olsun..

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı