IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Top Cezerye Tarifi (Resimli) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
30 Nisan 2014 11:45
Elysian
Cevap: Top Cezerye Tarifi (Resimli)

Normalde hiç havuç sevmem, ilk cezerye yiyeceğim zaman havucun tatlısı mı olurmuş hayatta beğenmem bunu deyip aldım bi tane, sonra büyük konuşmamam gerektiğini anladım, ah şimdi nasıl canım çekti anlatamam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adım adım anlatıyorsun, yap bunu bize, yap
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
28 Nisan 2014 22:57
Violent
Top Cezerye Tarifi (Resimli)

Top Cezerye Tarifi (Resimli)

Havuçlu Toplar

İşimizin kolaylaşması için öncelikle pratik tatlı tarifimizin malzemelerimizi sayalım…
Yapacağımız tatlı yaklaşık 6 kişiliktir. Daha az ya da çok kişi sayısı için malzemeleri dilediğinizce çoğaltabilir veya azaltabilirsiniz.
7-8 adet havuç
1 çay bardağı şeker
1 yemek kaşığı tereyağı
2 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı robottan geçirilmiş ceviz yada fındık içi

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlk adım olarak havuçlarımız güzelce traşlıyoruz ve yıkayarak rendeliyoruz. Rendeleme işlemimiz bittikten sonra bir tencereye bir kaşık tereyağımızı koyup eritiyor, sonrasında rendelediğimiz havuçları ilave ediyoruz. Yaklaşık 15 dk. kısık ateşte buharı ile pişiriyoruz.(bu sırada dibine sarmaması için ara ara karıştırmayı ihmal etmiyoruz.)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

15 dk. sonra şekeri ilave edip 3-4 dakika eriyene kadar karıştırıyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pişirdiğimiz şekerli havucun içine 2 paket petibör bisküviyi robottan geçirerek veya kendimiz kırarak ilave ediyoruz. Ve koyu kıvam almasını sağlıyoruz. Eğer biraz yumuşak olduğunu hissederseniz bir miktra daha bisküvi ilave edebilirsiniz. Son olarak fındık veyaz ceviz içini ilave ediyoruz ve bir kaşık yardmıyla yahut ben dondurma kaşığını kullanıyorum, onunla yuvarlak ceviz büyüklüğünde şekiller veriyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oluşturduğumuz yuvarlak topları hindistan cevizine bulayıp, kürdan batırarak sunuma hazırlıyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Unutmayın hanımlar bir yemeğin veya tatlının tadı kadar sunumu da önemlidir. Hoş sunumlarla iştah açabilir misafirlerinizi sunumlarınıza hayran bırakabilirsiniz. Bu havuçlu tatlı sunumunuzla misafirlerinizi mutlu ağırlamış olacaksınız.
Afiyetle, mutlu kalın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Alıntıdır.



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı