19 Mayıs 2014 21:57 | |
Burce | Baharatlı Kuskus Pilavı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Baharatlı Kuskus Pilavı Malzemeleri 1 su bardağı kuskus 1 adet küçük boy soğan 1 çay kaşığı yenibahar 2 çay kaşığı çam fıstığı 2 çay kaşığı kuş üzümü 1 tatlı kaşığı şeker 1/4 bağ dereotu 2 su bardağı su tuz karabiber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kuş üzümünü bir bardak suda ıslatın. Çam fıstıklarını kuru bir tavada kavurun. Soğanı yemeklik doğrayın. Küçük bir tavada soğanları kavurun ve renk almadan kuskusu ekleyip kavurmaya devam edin. Kuskus biraz renk aldıktan sonra yenibahar, tuz ve karabiberi ekleyip kavurun. Su ve şekeri ekleyin. Suyunu çekip kuskuslar pişince kuşüzümü ve fıstığı ekleyip karıştırın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |