21 Mayıs 2014 09:45 | |
Elysian | İtalyan Mutfağı'ndan Biskotti Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2 yumurta 250 gr toz şeker 350 gr un 125 gr tereyağı/butter 1 paket kabartma tozu 1 çorba kaşığı süt 100 gr fındık Biskotti Yapılışı Önce yağı şeker ile çırpıyoruz daha sonra çırpılmış yumurtaları yavaş yavaş ekliyoruz. Elenmiş kuru malzemeri ekliyoruz, biraz daha çırptıktan sonra fındıkları ekliyoruz, 1-2 dakika çırptıktan sonra en son sütü ekleyip, 1 dakika daha çırpıp bırakıyoruz. 175 derecede önceden ısıtılmış fırına, yağlı kağıt üzerine malzememizi doküyoruz, 15 dakika piştikten sonra çıkartıp dilimliyoruz ve sonra 15 dakika daha pişiriyoruz. sofra |