IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: İtalyan Mutfağı'ndan Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
21 Mayıs 2014 10:10
Elysian
İtalyan Mutfağı'ndan Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
Domatesli bruschetta için:
1 dilim kızarmış ekmek
1 adet küçük boy domates
2’şer adet siyah ve yeşil zeytin
1 diş sarmısak

1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 dal fesleğen, tuz, karabiber

Mantarlı bruschetta için:
3-4 adet mantar
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 diş sarmısak
1 çay kaşığı biberiye
1 dilim kızarmış ekmek

Bresaola için:
2 dilim bresaola
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2-3 dal roka

Bresaola, Domatesli ve Mantarlı Bruschetta Yapılışı
Domatesli bruschetta için:

Küp doğranmış domates, siyah ve yeşil zeytin, fesleğen, sarmısak, tuz ve karabiberi karıştırın. Zeytinyağı ilave edin. Bu malzemeyi karıştırıp, kızarmış ekmeklerin üzerine koyup, servis yapın.

Mantarlı bruschetta için:

MantarlarI küçük dilimleyin. Tereyağını eritip, mantarları sarmısak ve biberiye ile soteleyin. Kızarmış ekmek üzerinde servis yapın.

Bresaola için:

Roka yapraklarını incecik doğrayın. Bresaola dilimlerini, roka yaprakları ve zeytinyağı ile karıştırın.

sofra

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı