03 Temmuz 2014 17:17 | |
Elysian | Pastırmalı Cevizli Bulgur Pilavı Tarifi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2 su bardağı bulgur 2 çorba kaşığı margarin Yarım demet taze soğan 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 su bardağı iri kıyılmış ceviz içi 15 dilim pastırma 5-6 dal nane Yeterince sıcak su Tuz, pulbiber Pastırmalı Cevizli Bulgur Pilavı Yapılışı Margarini ve sıvıyağı bir tencereye alın. Margarin eridikten sonra taze soğanı ve pastırmayı kısaca soteleyin. Salçayı ekleyip, biraz daha kavurun. Bulguru ve cevizi ekleyip, birkaç dakika kavurun. Üzerine suyu ekleyin, tuzunu ve biberi katın. Kısık ateşte pişmeye bırakın, son olarak taze naneyi katıp, servis yapın. sofra |