IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But Tarifi Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
04 Temmuz 2014 12:58
Elysian
Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But Tarifi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
2 adet tavuk but (kemiksiz)
1 adet kırmızı Biber
1 adet sarı biber
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı dolmalık fıstık
1 tutam fesleğen
4 adet sarımsak
4 adet baklava hamuru
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı tereyağ

Baklava Hamuruna Sarılı Tavuk But Yapılışı
Tavuk butlarını; ezilmiş sarımsak dişleri, fesleğen ve 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile oluşturduğunuz karışım içinde marine edin. Renkli biberleri, kuru soğanı ve dolmalık fıstığı kızgın tavada, zeytinyağında soteleyin. Sotelenen harcı, tavuk budunun içine koyup, rulo şeklinde sarın. (Derili kısmı dışa gelecek şekilde.) Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında, 15 dakika pişirin. Fırından çıkarıp, soğumasını bekleyin. Baklava hamurundan kare parçalar kesin. Bir streç filmin üzerine hamurları, uzun bir parça oluşturacak şekilde dizin. Üzerine soğumuş tavuk butunu yerleştirin ve dikkatlice streç film yardımıyla rulo halinde sarın. 180 derecelik fırında hamur kızarana kadar pişirin.

sofra

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı