06 Eylül 2014 23:59 | |
Seyra | Croque Madame Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. MALZEMELER 2 dilim tam buğday ekmeği 1 tatlı kaşığı dijon hardalı 2 dilim jambon 2 dilim eski kaşar 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı 1/4 çay kaşığı tuz 1/4 çay kaşığı karabiber NASIL YAPILIR? Tam buğday ekmek dilimlerinin iç kısmına hardal sürün. Hardal sürülmüş bir dilim ekmek üzerine jambon dilimlerini yerleştirin. Diğer hardallı ekmek dilimini jambonların üzerine kapatın. Eski kaşar peyniri dilimlerini ekmeğin üzerine yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış 250 derece fırında 5 dakika kadar fırınlayın. Sahanda yumurtayı hazırlamak için; ayçiçek yağını tavada kızdırın. Yumurtayı kırdıktan sonra 2 dakika kadar pişirin. Tuz ve karabiberi de üzerine serpiştirin. Fırından çıkardığınız tostun üzerine sahanda yumurtayı yerleştirin ve bekletmeden sıcak olarak servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın. |