02 Ekim 2014 12:57 | |
AngeL | Spagetti Bolonez Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Spagetti bolonezi birde bu şekilde bol baharatlı ve yapım aşamasındaki püf noktalarıyla deneyin. Lezzeti fark edin. Öncelikle makarnamızı bol suyla haşlıyoruz. Püf noktası burada bol sudaki amaç, suyun bir kısmını sosumuza ekleyeceğiz. Makarna haşlanırken sosu hazırlıyoruz. Tereyağı ve ufak doğradığımız soğanları kavuruyoruz. Kıymayı da ekliyoruz ve kavurmaya devam ediyoruz. Daha sonra ufak doğradığımız kabukları soyulmuş domatesleri ilave ediyoruz. Ardından salça ve baharatları ilave edip biraz kavurduktan sonra makarnamızın haşlama suyundan ilave ediyoruz ve sosumuzu 10 dakika daha pişiriyoruz. Makarnamızı süzüp biraz sıvı yağla harmanlıyoruz (yapışmasını önlemek için) Servis ederken püf noktaları, önce spagetti ardından bir tutam kaşar rendesi daha sonra 1 kepçe sos ve yine kaşar rendesi, Spagetti bolonez hazır. Afiyet olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |