IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Altın Kesesi - Damat Bohçası Tatlısı Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
27 Kasım 2014 00:05
Lcia
Altın Kesesi - Damat Bohçası Tatlısı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Malzemeler


Krep hamuru için


1 su bardağı süt
3-4 yemek kasığı toz şeker
1 yumurta
6 yemek kasığı un
2 yemek kasığı kakao


Kreması için


Damla çikolatalı muhallebi veya dilediğiniz her türlü krema, puding, cremòle vs..


İç malzemesi


Damla çikolata, ceviz, fındık, fıstık hatta çok ufak doğramış incir, meyve vs…


Hazırlanışı


İlk olarak Kremayı hazırlayın ve soğutun, Krep için tüm malzemeleri güzelce çırpın. Kızgın krep tavasına 3 yemek kasığı dökün kaşığın tersi ile daire şeklinde yayın. Önlü arkalı pişirin. (tavada çevirirken sorun yaşıyorsanız 1 damla sıvı yağ dökebilirsiniz). Pişen krepin içine hemen kremayı ve koymak istediğiniz diğer malzemeleri koyun (çok doldurmayın) ve karşılıklı olarak parmak uçlarınızla yapıştırın (sıcak hamur kolaylıkla yapışacaktır). Daha sonra üstüne 1 tatlı kasığı krema koyup hemen servis edebilirsiniz
Krep tavanızın boyutuna veya sizin istediğiniz boyuta göre tavaya dökeceğiniz hamurun miktarını artırabilirsiniz.

Afiyet Olsun..

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı