IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: İç Dünyamızda Saklı Alaatti'nin Sihirli Lambası Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
20 Ocak 2015 20:24
Desmont
İç Dünyamızda Saklı Alaatti'nin Sihirli Lambası

Kendinde Varolan Alaattin'in Sihirli Lambası

Şimdi diyeceksiniz ki bu da ne bu yaştan sonra masal mı okuyacaz? Masal okumayacaksınız merak etmeyin. Merak ettiğim bir şey var. O sihirli lamba, neden okşandığında dışarı bir cin çıkar ve o cin her dileği yerine getirmek için uğraşır. Gerçekte öyle bir lamba olsa ne güzel olurdu değil mi?

Aslında bu mümkün, evet yanlış duymadınız bu mümkün. Nasıl mı? Şöyle anlatayım; insanlar kendi iç âlemlerinde böyle bir güce ve böyle bir lambaya sahiptirler. İyi de bu lamba nerede, biz neden göremiyoruz? Göremezsiniz, siz en son ne zaman kendinize sarıldınız ve ya en son ne zaman kendinizi sevdiniz? Dur bir düşünelim. Hatırlayamadınız mı? Aslında o lamba ve o çizgi film şöyle bir mesaj veriyor bizlere, İnsanlar, aslında sizin içinizde böyle bir lamba var ve o lambanın içinde sizin her istediğinizi gerçekleştirecek bir güç var. Bu güç öyle her seferinde ortaya çıkmaz. Nasıl ki lamba okşanmadıkça sevilmedikçe içinde o gerçek güç açığa çıkmıyorsa, sizde kendinizi sevmediğiniz sürece o güç ortaya çıkmaz. Şimdi şöyle diyelim; Sebepsiz bir şekilde kendinize sarılın, yanlış duymadınız, kendinize sarılın. Nasıl ki çok sevdiğiniz biriyle karşılaştığınızda onu sarıyorsanız öyle sarın kendinizi. Daha sonra çok istediğiniz bir dileği düşünün ve o uğurda içinizde muhteşem bir güç oluşmaya başladığını hissedeceksiniz. İnanılmaz bir istek ve arzu. İşte bu iki güç içinizde artacak ve sizi o dileğe doğru götürecektir. Böyle şey mi olur dediğinizi duyar gibiyim. Denemeden öğrenemeyiz değil mi?

Kendinizi sevmek çok önemlidir. Her şeyin başı odur. Kendinizi severek daha çok severek her şeyi yapmanız mümkün. Şimdi ne yapmak istiyorsun kendini ikinci plana atıpta içinde ki o gücü orada tutsak etmek mi, kendini sevip o gücü ortaya çıkarmak mı? Hangisini seçersen seç o senin asıl hayat çizgini belirleyecek olandır. Hayat çizgin ya yukarı doğru çıkar ya da aşağı doğru iner. Zigzaglar çabaladığının göstergesidir bir yere kadar. Zigzaglardan, bir an önce kurtulup ya yukarı doğru çizgini götür ya da aşağı doğru gitmesine razı ol.
Çizgilerin Şimdi Nereye Doğru Hareket Ediyor?









alıntı

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı