IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Elma Çanağında Kadayıf Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
07 Şubat 2015 21:48
Desmont
Elma Çanağında Kadayıf

3 adet elma
120 gr. tel kadayıf
3 çorba kaşığı margarin
1.5 çay bardağı toz şeker
3 çay bardağı su
1 çay bardağı dövülmüş ceviz içi
1 çay kaşığı tarçın
Yarım limon
1 paket labne peyniri
4 çorba kaşığı pudra şekeri

1- Elmalar ikiye bölünür ortaları kabak oyacağı ile çıkarılır.
2- Oyuk elmaların içi limon suyu ile ovulur bir tepsiye ters çevirilerek koyulur. Çıkan parçalar tencereye alınır üzerine su ve şeker ilave edilip kaynatılır. Şurup bir süzgeçten süzülür. Kalan elma içleri, oyuk elmaların tabanına yerleştirilir.
3- Ayrı bir tavada, kurutulmuş tel kadayıf sanayağ ilave edilerek kavurulur. Ceviz içi ve tarçın da ilave edilip karıştırılır. Bu karışıma şurup eklenir ve bir müddet bekletilir.
4- Şurubu emen kadayıflar oyulmuş elmalara pay edilir. Üzeri, labne peyniri-tarçın-pudra şekeri karışımı ile süslenir.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı