07 Şubat 2015 21:57 | |
Desmont | Meyveli Zencefilli Pasta 3 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 su bardağı toz şeker 2 yumurta 1 paket kabartma tozu vanilya 100 gr margarin 1 tabak hazır krema 3 yemek kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tabak hazır muhallebi 2 muz 4 çilek 1 kase pasta süsü Boş ve geniş kaba un süt yumurta, margarin, kabartma tozu, vanilya, 1 kaşık zencefil, şeker ve tarçın koyup iyice çırpın yuvarlak kek kalıbına koyup fırına verin piştikten sonra kalıptan çıkarıp bıçakla ortadan kesin ve ortasına muhallebiyi dökün birazda zencefil serpin kekin üzerine krema ile sıvayın muz ve çileği dilimledikten sonra pastayı süsleyin etrafına pasta süsü yapıştırın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |