26 Şubat 2015 10:48 | |
Numune | Çikolata Topu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1.0 Çorba Kaşığı Fındık 1.5 Paket Pötibör Bisküvisi 5.0 Çorba Kaşığı Kakao Tozu 1.0 Tatlı Kaşığı Bal 1.0 Çorba Kaşığı Mısır Nişastası 1.5 Su Bardağı (200 Ml Lik) Süt (Yağsız) 1.0 Çorba Kaşığı Ceviz 1.0 Çorba Kaşığı Kuru Üzüm Hazırlanışı Süt, nişasta ve kakao pişirilir. Muhallebi kıvamına gelince bal eklenir. Başka bir tarafta pötibör bisküvi kırılır. Fındık, ceviz ve üzüm eklenir. Hazırlanan krema bisküvilerle iyice karıştırılır ve oluşan hamur küçük toplar haline getirilir. Çikolata topları servise hazır. Afiyet olsun. |