IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: Vejetaryen Kapuska Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
05 Mart 2015 09:44
Numune
Vejetaryen Kapuska


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler

0.5 Adet (Orta/Normal) Beyaz Lahana (Bütün)
1.0 Çay Bardağı (Normal) Beyaz Pirinç
2.0 Çorba Kaşığı Bitkisel Sıvı Yağ Çeşitleri
1.0 Çorba Kaşığı Domates Salçası
1.0 Adet (Büyük) Kurusoğan (Bütün)
1.0 Tatlı Kaşığı (5 G Lık) Tuz (İyotlu)

Hazırlanışı

Vejetaryen Kapuska hazırlamak için; Sıvı yağı tencereye alarak yemeklik doğradığın soğanları kavur. Doğramış olduğun lahanayı da ilave ederek lahanalar suyunu çekene kadar kavurmaya devam et. Lahanalar iyice kavrulduktan sonra pirinci, sıcak suda ezmiş olduğun salçayı ve tuzu lahanaların üzerine gelecek kadar sıcak suyla birlikte ilave ederek tencerenin kapağını kapat, kısık ateşte aralıklı zamanlarda kontrol ederek pişir. Vejetaryen Kapuska servise hazır.

Afiyet olsun.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı