IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: ispanya mutfagı GAMBAS AL AJİLLO (YAĞLI VE SARMISAKLI KARİDES) Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
06 Şubat 2016 20:22
PySSyCaT
ispanya mutfagı GAMBAS AL AJİLLO (YAĞLI VE SARMISAKLI KARİDES)

GAMBAS AL AJİLLO (YAĞLI VE SARMISAKLI KARİDES)



MALZEME:

Karides (Haşlanmış) 1 kg.
Zeytinyağı 8 çorba kaşığı
Sarmısak 4 diş
Kırmızı biber (Acı, Çuçka biberi) 2 adet

YAPILIŞI:
Karideslerin kabuklarını ayıklayın. Ateşe dayanıklı 4 tabağa zeytinyağı, bir diş sarmısak ve yarım çuçka biberi koyun. Tabakları önceden 200 derece ısıtılmış bir fırına yerleştirin. Fırının derecesini zeytinyağı kızıp cızırdayana kadar yükseltin. Karidesleri tabaklara koyup şöyle bir karıştırın. Sıcak sıcak servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı