IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: İtalyan Usulü Sebze Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
24 Şubat 2016 15:04
PySSyCaT
İtalyan Usulü Sebze

  • 200 gr ayıklanmış bamya
  • 200 gr ayıklanmış taze fasulye
  • 1 patlıcan
  • Yarım su bardağı bezelye
  • 3 domates
  • 1 soğan
  • 1 kabak
  • 3 diş sarımsak
  • 1 kırmızıbiber
  • 2 yeşilbiber
  • 150 gr mozarella peyniri
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 3-4 dal taze fesleğen
  • 1 çay bardağı domates püresi
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber


Hazırlanışı:



  1. Patlıcanın kabuklarını soyun.
  2. Kabağın kabuklarını kazıyın ve sebzeleri halka şeklinde dilimleyin.
  3. Güveç kabına sırayla dörde böldüğünüz taze fasulyeyi, ayıkladığınız bamyayı ekleyin.
  4. Bezelyeyi, patlıcanı ve kabakları dizin.
  5. Aralarına yemeklik doğradığınız soğanı, sarımsakları, biberleri, domates dilimlerini ekleyin. Fesleğen yapraklarını aktarın.
  6. Zeytinyağı, domates püresi, sıcak su, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın.
  7. Sebzelerin üzerine gezdirin.
  8. Yağlı kâğıt ile kapatarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-45 dakika pişirin.
  9. Yağlı kâğıdı alıp, üzerine mozarella peynirini ilave edin.
  10. Tekrar fırına verin.
  11. Peynir eriyinceye kadar pişirin ve sıcak servis yapın.


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı