18 Mart 2016 11:56 | |
Ebru | Makarna Rulo Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler Yarım paket canelloni İçi için: 1 su bardağı dövülmemiş ceviz 1 çorba kaşığı çemen 3-4 diş sarmısak Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kimyon Tuz Karabiber 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Süslemek için: 6-7 dal dereotu 3 dal taze soğanın yeşil yaprakları Makarna Ruloları Yapılışı Canellonileri tuzlu suda 9 dakika haşlayıp tencereden alın. Soğuk suya koyup beklemeye bırakın. Diğer taraftan cevizleri blendere koyup üzerine kalan iç malzemelerini ekleyerek birlikte çekin. Canellonileri sudan çıkarıp içlerine cevizli harçtan doldurun. Her iki uç kısmını da kıyılmış dereotuna bulayın. Taze soğanın yeşil yapraklarını sıcak suya batırıp çıkarın ve elinizle hafifçe bastırarak suyunu aldıktan sonra canellonilerin üzerine bağlayarak servis yapın. Alinti.. |