IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Konu: Ballı Revani Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
25 Mart 2016 20:19
Ebru
Ballı Revani


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler,
2 su bardağı irmik
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
3 yumurta
1 su bardağı ayçiçeği yağı
1 su bardağı süt
1 çay bardağı karbonat
1 su bardağı ceviz içi



Şerbeti İçin
3 bardağı toz şeker
5 yemek kaşığı süzme bal
4 su bardağı su
Yarım limonun suyu



Süslemek İçin
Frambuaz
Antep fıstığı



Yapılışı,
Ayçiçeği yağı, yumurta, şeker ve sütü çırpın.
Un, irmik, karbonat ve ceviz içini ilave ederek çırpmaya devam edin.
Geniş kenarlı ısıya dayanıklı cam bir kabı yağlayıp karışımı aktarın.
170 derecede 45 dakika pişirin.
Şerbeti için su, bal ve şekeri kaynatın. Kaynamaya yakın limon suyunu ilave edin. Soğumaya bırakın.
Revaniyi fırından alıp, sıcakken soğuk şerbeti üzerine gezdirin.
1 saat dinlendirdikten sonra isteğe göre antep fıstığı ve frambuazla süsleyip servis yapabilirsiniz.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı