14 Nisan 2016 21:23 | |
Ebru | Izgara Bonfileli Salata Havuçlu, turplu, ızgara bonfileli hem doyurucu hem lezzetli bir tarif... Diyetteyseniz veya akşam yemeği için hafif bir seçenek arıyorsanız, deneyin! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler Maskolin salata karışımı 7-8 yaprak göbek marul Fesleğen 1 havuç 1 turp 4 çeri domates Izgara bonfile için 400 g jülyen dilimlenmiş bonfile Yarım çay bardağı soya sosu 1 yemek kaşığı susam Sosu için Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı bal 1 yemek kaşığı hardal Tuz Karabiber Hazırlanışı Yeşillikleri yıkayıp süzün ve ince doğrayın. Havucu küp, turbu yarım ay doğrayın. çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Tüm sebzeleri geniş bir servis tabağına alın. Jülyen dilimlenmiş bonfileleri yağsız tavada soteleyin. Soya sosu ve susamı ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Sosu için gerekli olan tüm malzemeyi bir kasede iyice karıştırın. Salatanızın üzerine gezdirip karıştırın. Pişen jülyen bonfileleri sosuyla beraber salatanın üzerine alıp servis yapın. |