IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Konu: MARUL KASESİNDE TAVUK Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler

Your browser doesn't have Flash, Silverlight or HTML5 support.


Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
24 Kasım 2016 18:44
PySSyCaT
MARUL KASESİNDE TAVUK


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
8 adet iri marul yaprağı
30 gr ufalanmış yer fıstığı
1 çorba kaşığı toz kırmızı biber
1 kase rendelenmiş havuç
Yarım kilo göğüs etinden tavuk kıyması
3 çorba kaşığı fıstık ezmesi
3 çorba kaşığı hoisin sos
1 kase kıyılmış kırmızı lahana
1 çorba kaşığı kanola yağı

NASIL YAPILIR ?
İlk olarak tavaya kanola yağını koyun ve orta ateşte ısıtın. Tavuk kıymasını da ilave edin ve 5 dakika kavurarak pişirin. Daha sonra küçük bir kasede fıstık ezmesi, hoisin sos ve toz kırmızı biberi çırpın, ardından tavaya ekleyin. Karıştırıp kapağını kapatın ve ocağı kısın. 1-2 kez karıştırarak 3-5 dakika daha pişirin. Havucu ve kırmızı lahanayı bir kasede karıştırın. Her bir marul yaprağının içine tavuklu karışım ve havuçlu karışımı paylaştırın. Üzerine 1 çorba kaşığı kıyılmış yer fıstığı serpiştirin. Tarifte yer alan Hoisin sos, Çin usulü barbekü sos olarak da biliniyor, marketlerde ve gurme ürün dükkanlarında bulabilirsiniz. Bir porsiyonda 320 kalori içeren marul kasesinde tavuk tarifi, 17 gr yağ, 14 gr karbonhidrat, 3 gr lif ve 29 gr protein içeriyor.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı